DAAROM DROOMTUYNEN

Onze manier van werken

Originaliteit in het ontwerp en gedrevenheid bij de aanleg. Dat typeert Droomtuynen. Versterkt door ons jonge team, zonder vanzelfsprekendheden en routines. Elk project is nieuw voor ons, elk project is een uitdaging.
Elk project moet het beste project worden. Groot of klein.

Wij van Droomtuynen worden gekenmerkt door een realistische werkwijze enerzijds en perfectionisme anderzijds. We bedenken alleen dat wat maakbaar is. En maken het vervolgens zó, dat het gewenste resultaat efficiënt wordt bereikt. Realistisch en praktisch. Maar: we zijn niet snel tevreden. Alles moet kloppen.
En u bent voor ons de ideale opdrachtgever, als u dat perfectionisme waardeert. Als u zelf óók op de details let en bewust kiest voor kwaliteit.

BEKIJK ONZE PROJECTEN
WAAROM WIJ?

Daarom Droomtuynen

Eigenwijs ontwerp

Natuurlijk, alles moet kloppen. De zichtlijnen, de compositie, de routing. Maar wat er ook moet zijn, is originaliteit. Een verrassend detail. Een onverwachte keuze. Iets dat uw tuin op ’n leuke manier eigenwijs maakt.

Details tellen

Onze ontwerpschets met een mooi idee zal u aanspreken. Maar ideeën staan of vallen met details en een perfecte uitvoering. Technisch doordacht. Met dat gezonde perfectionisme leggen we uw tuin aan.

Goed aangepakt

Met gedrevenheid en daadkracht verzetten we veel werk in korte tijd. Dat is niet alleen prettig voor de doorlooptijd. U ziet het terug op de factuur. Ons compacte team werkt efficiënt. Mooi meegenomen.

UW DROOMTUYN

Zo gaat dat in z’n werk

Contact

Wij beginnen met een persoonlijk gesprek. Zo leggen we uw wensen vast. Tijd om aan de slag te gaan.

Ontwerp

Wij geven uw tuin karakter. Een eigen signatuur. Met een ontwerp dat tegemoet komt aan uw wensen, maar dat tegelijk verrast.

Realisatie

We leggen uw tuin aan. Compleet. Van grondwerk tot beplanting. Van waterpartij tot bestrating. Van cortenstaal tot houtbouw.

Onderhoud

Indien gewenst houden we uw tuin in een goede conditie. Dat is een kwestie van onderhoud. Van snoeien en bemesten, maaien en opruimen, zomerbeurt en winterbeurt.