Hoge klantwaardering (9,8)
Uniek ontwerp, naar uw wensen
Korte, persoonlijke lijnen
Vrijblijvend advies en offerte
Altijd een prachtige tuin

Hovenier Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in Hilversum? Droomtuynen staat klaar om van uw droomtuin werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud of een complete renovatie, ons hoveniersbedrijf in Hilversum is gespecialiseerd in alle facetten. Met onze jarenlange ervaring en passie voor tuinen, zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd perfect uitziet.

NEEM CONTACT OP
Hoe werken wij?

Tuinaanleg Hilversum: onze werkwijze

Bij Droomtuynen begint elke tuinaanleg in Hilversum met een grondige inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. We luisteren naar uw ideeën en vertalen deze naar een prachtig ontwerp dat perfect past bij uw stijl en het formaat van uw tuin. Ons jonge en gedreven team gaat vervolgens aan de slag met de aanleg, waarbij we letten op ieder detail. We streven als de beste hovenier in Hilversum naar perfectie en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tuinonderhoud Hilversum tot in de puntjes verzorgd

Een prachtige tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Bij Droomtuynen bieden we uitgebreid tuinonderhoud in Hilversum aan, zodat uw tuin er altijd verzorgd uitziet. Of het nu gaat om een eenmalige grote beurt of periodiek onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw tuin gezond en mooi blijft. Als u kiest voor Droomtuynen, kunt u erop vertrouwen dat u het hele jaar kunt genieten van een prachtig verzorgde tuin.

BEKIJK ONZE PROJECTEN
Aanleg, onderhoud, zelfs stucen

Ons hoveniersbedrijf in Hilversum regelt alles van A tot Z

Droomtuynen is meer dan alleen een hovenier. Wij bieden als hoveniersbedrijf het totale pakket aan en regelen alles van A tot Z, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Ons hoveniersbedrijf in Hilversum neemt alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van uw tuin zonder stress. Wij werken altijd met de beste materialen en gerenommeerde merken om duurzame en mooie tuinen te realiseren.

Bij Droomtuynen staat professionaliteit voorop. Wij zijn experts in ons vak en werken met de hoogste kwaliteitsnormen. Elk tuinontwerp is uniek en op maat gemaakt, waarbij we onze creativiteit de vrije loop laten. We komen als hoveniersbedrijf in Hilversum onze afspraken na en leveren op tijd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke materialen en technieken om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

DAAROM DROOMTUYNEN
Altijd een plan op maat

Neem contact op met Droomtuynen: de beste hovenier in Hilversum!

Bent u klaar om uw tuin volledig op te laten knappen? Neem dan contact op met Droomtuynen, de beste hovenier in Hilversum. Wij staan klaar om uw voorkeuren te bespreken en een plan op maat te maken. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud of een complete renovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Bel ons vandaag nog op 06-51637067 voor een vrijblijvende afspraak, mail ons op info@droomtuynen.nl of vul het contactformulier op onze website in. 

Bent u op zoek naar een hovenier buiten Hilversum? Ook dan kunnen wij van Droomtuynen u helpen! Wij zijn namelijk ook werkzaam in de regio’s Amersfoort, Blaricum, Laren, Huizen, Apeldoorn, Ede en Barneveld!

DAAROM DROOMTUYNEN
WAAROM WIJ?

Daarom Droomtuynen

Eigenwijs ontwerp

Natuurlijk, alles moet kloppen. De zichtlijnen, de compositie, de routing. Maar wat er ook moet zijn, is originaliteit. Een verrassend detail. Een onverwachte keuze. Iets dat uw tuin op ’n leuke manier eigenwijs maakt.

Details tellen

Onze ontwerpschets met een mooi idee zal u aanspreken. Maar ideeën staan of vallen met details en een perfecte uitvoering. Technisch doordacht. Met dat gezonde perfectionisme leggen we uw tuin aan.

Goed aangepakt

Met gedrevenheid en daadkracht verzetten we veel werk in korte tijd. Dat is niet alleen prettig voor de doorlooptijd. U ziet het terug op de factuur. Ons compacte team werkt efficiënt. Mooi meegenomen.

UW DROOMTUYN

Zo gaat dat in z’n werk

Contact

Wij beginnen met een persoonlijk gesprek. Zo leggen we uw wensen vast. Tijd om aan de slag te gaan.

Ontwerp

Wij geven uw tuin karakter. Een eigen signatuur. Met een ontwerp dat tegemoet komt aan uw wensen, maar dat tegelijk verrast.

Realisatie

We leggen uw tuin aan. Compleet. Van grondwerk tot beplanting. Van waterpartij tot bestrating. Van cortenstaal tot houtbouw.

Onderhoud

Indien gewenst houden we uw tuin in een goede conditie. Dat is een kwestie van onderhoud. Van snoeien en bemesten, maaien en opruimen, zomerbeurt en winterbeurt.